INCIDENT ȘOCANT LA O ȘCOALĂ DIN FOCȘANI, JUDEȚUL VRANCEA

0
1144

Autor: Newss.ro

        David, elev la Şcoala ,,Ştefan cel Mare” din Focșani a fost bătut de tatăl altui coleg chiar în clasă. Incidentul s-a petrecut, luni după amiază, chiar în laboratorul multimedia, în prezenţa a trei profesori, în timp ce copiii vizionau un film. Înainte de oră, David a avut o altercație cu un coleg de clasă. Acesta din urmă și-a sunat tatăl care, a ajuns la școală în doar câteva minute de la apel.

       A intrat în clasă și s-a repezit la cel ce i-a bruscat băiatul spunându-i că îi va cere dirigintei să-i scadă nota la purtare. Potrivit martorilor la incident, bărbatul, fără motiv, i-a dat copilului o palmă peste faţă.  Un alt coleg de-al lui David a fost lovit la rândul său în zona arcadei după ce, din lovitură, capul primului dintre copii a ricoşat.

       Șocați de cele întâmplate, profesorii i-au cerut să părăsească şcoala, după care au anunţat poliţia. Acum bărbatul se va alege și cu un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, în urma plângerii făcute de părinții copiilor implicați în acest incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =