ROMÂNIA SPUNE ADIO J.O. DE LA RIO

0
1422

Autor: Newss.ro

          Echipa masculină de gimnastică a fost prima care a ratat calificarea României la Jocurile Olimpice de la Rio. Sâmbătă noapte, ea s-a clasat pe locul 5 la turneul preolimpic de la Rio, de unde doar primele patru clasate ajung la Olimpiadă. Ultima dată când echipa masculină a ratat prezenţa la Jocurile Olimpice a fost în 1984. Totuși, o alinare pentru noi este participarea lui Marian Drăgulescu care a obținut calificarea individual la Olimpiadă, fiind medaliat cu argint la sărituri, la Campionatul Mondial din 2015.

          O nouă lovitură primită de România vine din partea echipei feminine de gimnastică. Duminică, pentru prima dată după aproape 50 de ani, fetele au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Ele au ajuns pe locul 5 la finalul primelor trei din cele patru subdiviziuni ale turneului preolimpic de la Rio. Totuși, România mai are dreptul la nominalizarea unui gimnast la JO de la Rio, care va evolua în calificări, pe lângă Marian Drăgulescu.

          Echipa feminină a României a participat pentru prima dată la Jocurile Olimpice în 1956, la Melbourne, când a cucerit medalia de bronz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =