SEMIFINALE TARI ÎN UEFA CHAMPIONS LEAGUE

0
1268

Autor: Newss.ro

     Astăzi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a semifinalistelor din UEFA Champions League. Astfel, pentru această fază a competiției, pe 26 aprilie, Manchester City îi va primi acasă pe galacticii de la Real Madrid. Aceștia din urmă sunt cotați drept favoriți în această dispută. Cele două echipe s-au mai întâlnit doar de două ori până acum, în faza grupelor Ligii Campionilor, ediția 2012/2013. Real Madrid a câștigat atunci cu 3-2 pe Santiago Bernabeu, remizând, 1-1, în deplasare. Returul va avea loc pe Santiago Bernabeu, pe 3 mai.

   Câştigătoarea semifinalei 1 (Manchester City – Real Madrid) va fi considerată gazdă în finala care se va disputa la Milano. Celelalte două semifinaliste vor fi Atletico Madrid – Bayern Munchen. Meciul de pe Visente Calderon se anunță a fi unul infernal pentru bavarezi, antrenorul acestora, Pep Guardiola fiind un bun cunoscător al fotbalului spaniol.

     Cele două echipe din Spania, Real Madrid şi Atletico Madrid, ar putea să repete figura de acum 2 sezoane, și să se întâlnească în finala de la Milano, de pe 28 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =