ȘEFUL ,,CRIMEI ORGANIZATE” ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE

0
1370

Autor: Newss.ro

       Spre finele lunii martie 2016, procurorii anticorupție au cerut judecătorilor să înlocuiască măsura controlului judiciar cu cea a arestării preventive pentru 30 de zile, pe numele șefului Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul IGPR, Constantin Bolboşanu. Acesta era anchetat de DNA pentru luare de mită. Instanța a aprobat solicitarea procurorilor și au dat undă verde arestării acestuia pe 11 aprilie 2016. Totodată, judecătorii au respins contestația formulată de șeful ,,Crimei Organizate”.

     Solicitarea DNA de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că, ,,în cursul lunii martie 2016, inculpatul BOLBOŞANU CONSTANTIN a contactat o persoană ce urma să fie audiată ca martor în cauză a informat-o în amănunt despre probele relevante administrate în cauză, despre conţinutul declaraţiilor sale şi ale martorilor (omiţând adevărul în unele situaţii) şi a indicat persoanei respective ce să declare în cazul în care va fi audiată de procurori” se arată în comunicatul DNA.

    Anul trecut, la începutul lunii noiembrie, procurorii anticorupție au solicitat instanței arestarea lui Constantin Bolboşanu pentru 24 de ore, însă judecătorii au respins cerea și au înlocuit-o cu măsura controlului judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =