UPDATE: ȘOFERUL CARE A PROVOCAT TRAGEDIA DE LA BRĂILA SUFERĂ DE EPILEPSIE

0
1494

Autor: Liliana Spoeală

        În urma anchetei s-a stabilit că bărbatul care a provocat tragedia din această dimineață de la Brăila, când a ucis 5 persoane după ce a intrat cu mașina în stația de autobuz, ar suferi de epilepsie. În urmă cu aproape 6 luni, el s-a mai prezentat la spital prezentând crize epileptice.  Acesta ar putea fi si motivul producerii accidentului. Polițiștii continuă cercetările în urma cărora vor stabili dacă șoferul știa că este bolnav și care sunt medicii care i-au eliberat actele necesare pentru a i se elibera permisul auto.

        Remintim, luni dimineață pe șoseaua Râmnicu Sărat, din Brăila, șoferul unui Renault Megan, care circula dinspre centru spre ieșirea din oraș, a pierdut controlul volanului în dreptul unei firmei de vânzări auto și a pătruns pe sensul opus. Apoi el a intrat în plin în stația de autobuz, unde așteptau mai multe persoane care se îndreptau spre serviciu. ,,Din primele cercetări s-ar părea că tragicul accident s-a produs pe fondul vitezei excesive. Conducătorul auto pierde controlul asupra direcției, pătrunde pe contrasens și lovește un grup compact de călători care aștepta în stația de autobuz un mijloc de transport” a declarat inspector principal Cosmin Șerbănescu, Serviciul Rutier Brăila.

       Imaginile teribilului accident au fost surprinse pe camerele de supraveghere din zonă. Impactul a fost devastator pentru cinci oameni care efectiv au fost aruncați în aer. Patru dintre ei au murit pe loc. Pentru al cincilea s-au făcut manevre de resuscitare, dar medicii de la Serviciul de Ambulanță Brăila nu au reușit să îl salveze. După aproape 30 de minute de încercări disperate de a-i salva viața, medicii i-au declarat decesul.

        Șoferul a ramas încarcerat și a fost scos afară de echipa de descarcerare a ISU Brăila. Deoarece era conștient bărbatul a suflat în alcooltest care a arătat că nu era băut. El a fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

29 + = 32