TOALETAREA CONTINUĂ

0
1588

Acțiunea de curățare a copacilor continuă la Râmnicu Sărat și în acest an. Pomii plini de uscături sunt toaletați, iar unii sunt chiar tăiați. Crengile strânse sunt oferite persoanelor nevoiașe.

Campania de curățare a copacilor se desfășoară în aceste zile în cartierul Extindere Costieni. Pomii sufocați de crengi uscate sunt toaletați, iar uscăturile sunt încarcate în tractoare și transportate la Administrația Domeniului Public. Locatarii din zona consideră că acțiunea de curățare a copacilor este binevenită.

Această campanile se desfășoară și pe baza  solicitărilor primite din partea cetățenilor. Oamenii reclamă că uscăturile, pot crea probleme în cazul unor furtuni. În cadrul acestei săptămâni vor fi curățați de uscături și pomii din Cimitirul Eternitatea. Acolo însă se va apela și la ajutorul unei firme de alpiniști.

Crengile strânse în urma acțiunii de toaletare vor fi oferite persoanelor nevoiașe, care au depus cereri la Administrația Domeniului Public. Prima campanie de toaletare a copacilor din Râmnicu Sărat a început în 2010 și s-a dorit a fi și o actiune de curățenie generală a orașului. În plus, tăierea copacilor a eliminat pericolul prăbușirii unor crengi și producerea unor pagube, în cazul furtunilor, dovada că în ultimii ani nu au avut loc astfel de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

69 + = 70