COMUNĂ DE ,,HIGH CLASS”

0
1555

Planuri mărețe de modernizare a comunei Unguriu. În viitorul apropiat, dupa finalizarea retelei de canalizare, toate ulițele localității vor fi acoperite cu covor asfaltic. Tot în Unguriu se dorește amenajarea unui cămin pentru bătrâni, în clădirea fostei unități militare, dar și a unui frumos parc, exact în fața sediului Primăriei.

Comuna buzoiană Unguriu se află în clubul select al comunelor care, de câțiva ani, și-au câștigat independența din punct de vedere al serviciilor de alimentare cu apă și canalizare. De asemenea, la Unguriu, gunoiul este ridicat de către o firmă administrată împreună cu Primăria Cilibia, la prețuri convenabile pentru cetățeni. Un alt obiectiv, de o importanţă majoră pentru comunitatea din Unguriu este asfaltarea tuturor drumurilor din comună, proiect în valoare de 4,1 milioane de lei. Înainte de asfaltare, vor avea loc lucrări de extindere a rețelei de canalizare.

Termenul limită de finalizare a lucrărilor de asfaltare este noiembrie 2017. Fondurile sunt alocate de Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Un alt proiect care va fi pus în aplicare în viitorul apropiat este cel privind extinderea rețelei de gaze în comună.

Primăria din Unguriu dorește să amenajeze și un azil de bătrâni în clădirea unde, până nu demult, a fucționat unitatea militară.

Totododată, fața sediului Primăriei va fi complet schimbată, cât de curând. Acolo se va amenaja un frumos parc, cu fântână și băncuțe, dar și internet wifi gratuit pentru cei care vor să navigeze pe Internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + = 28