ȘI-A DAT DEMISIA

0
2400

Deputatul de Buzau Titi Holban si-a dat demisia din toate functiile de conducere din UNPR, atat la nivel local, cat si la nivel judetean. Holban ocupa functia de presedinte interimar al organizatiei din Rm. Sarat si de vicepresedinte al organizatiei judetene a partidului. Decizia de a demisiona a fost luata in urma sentintei prin care deputatul UNPR a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta.

 

Saptamana trecuta, deputatul UNPR de Buzau, Titi Holban, a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare, cu suspendare, cu un termen de incercare de patru ani, pentru trafic de influenta. Acesta a fost trimis in judecata la jumatatea anului 2014, dupa ce ar fi pretins si primit de la administratorul unei societati suma de 10.000 de euro pentru a interveni la Directia Antifrauda in favoarea unei firme. Desi decizia data de instanta in acest caz nu este definitia si poate fi contestata, deputatul Titi Holban a hotarat, sa-si dea demisia din functia de presedinte interimar al organizatiei UNPR Rm. Sarat si vicipresedinte la nivel judetean. Hotarare a fost transmisa printr-un comunicat de presa.

 

,,Vă aduc la cunoștință că începând cu data de 19.03.2016, în ședința B.P.L.-UNPR mi-am dat demisia din toate funcțiile de conducere, atât la nivel local, cât și la nivel județean urmând ca B.P.L. să stabilească un președinte interimar.,,

 

Titi Holban este la al doilea mandat de deputat, el fiind ales in circumscriptia electorală nr.10 BUZĂU, colegiul uninominal nr.3. Pana in martie 2014 acesta a activat la PNL, apoi a trecut in partidul Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 86 = 89