Despre noi

TVSAT MEDIA GROUP

Cu o experienţă de aproape 20 de ani în domeniul mass-media şi cu o dinamică susţinută prin investiţii majore în tehnologie şi în conținutul editorial, TVSat Media Group asigură un impact mediatic major, coroborat cu o audienţă garantată pe piaţa mass-media din România. Calitatea produselor media este asigurată de o echipă de jurnalişti profesionişti, echipă ce susține un conţinut editorial complex adaptat la nivelul aşteptărilor publicului. Necesităţile de promovare din mediul privat sunt satisfăcute prin oferte complete pe toate canalele de comunicare: televiziune, print, radio , on-line și cinema.

TVSat Media Group reuește postul de televiziune EXLORIS cu acoperire națională și în lista must-carry , postul de televiziune generalist MOLDOVA TV cu acoperire națională ,postul de televiziune regional TVSudEst (prezent în Municipiul Bucureşti şi judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea şi Vrancea),  postul local TVSat (Buzău și Rm.Sărat) , agenţia naţională de presă www.newss.ro, publicaţia Scurt pe 2, postul FM regional Radio Boom–Buzău (96,7 MHz), Bârlad (104,9 MHz), Focşani (95,3 MHz) şi Piatra Neamţ (102,3 MHz) şi portalul de știri video www.tvsudest.ro. Totodată, activitatea Grupului fost întregită de o rețea modernă de cinematografe la Galați și Sibiu și din 2018, de un centru cultural modern cu 3 săli de evenimente la Sibiu –Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

EXPLORIS

Televiziunea EXPLORIS  reprezintă un post național cu un conținut quality poziționat pe zona tematică travel – discovery – science. Prin tematica și conținutul editorial, postul de televiziune EXPLORIS reprezintă un concept temerar, chiar curajos pe o piața media dominată de programele tabloide.

EXPLORIS pune accent pe dezvoltarea interesului telespectatorului pe zone noi de cunoaștere, pe exploaterea unor spații geografice aduse pe micul ecran prin intermediul emisiunilor dedicate turismului, prin emisiuni despre cunoaștere, producții culturale și programe educaționale pentru toate vârstele.  Noua direcție tematică, cultural-educativă și preocuparea pentru zona de travel, de exploatare, fac din noul post tematic un canal de televiziune pentru toată familia, cu un conținut editorial atractiv și de calitate.

EXPLORIS face parte din cadrul TVSat Media Group, este un post cu acoperire națională și face parte din lista must-carry pe 2020 și 2021. Lista cuprinde televiziunile care trebuie retransmise obligatoriu, fără niciun cost, de către toți operatorii de cablu din țară.

Emite atât HD, cât și SD și se regăsește în grilele tuturor operatorilor de cablu din România.

TVSudEst, televiziune regional

Televiziunea TVSudEst (TVSE)  este o televiziune regională cu tematică generalistă care face parte din portofoliul TVSat Media Group , cu prezență înprezent în Municipiul Bucureşti şi judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea şi Vrancea . TVSudEst deține licență pentru transmisiunea prin cablu și licență digital terestră DVB-T2. Important, TVSudEst ajunge în casele milioanelor de telespectatori din România şi de peste hotare care urmăresc cu interes programele noastre.

Pentru a veni şi mai mult în sprijinul telespectatorilor, postul TVSudEst  poate fi  urmărit live, non-stop şi fără niciun cost, pe internet, la adresa www.tvsudest.ro. Platforma on-line oferă posibilitatea interacţiunii cu telespectatorii care pot lăsa comentariile lor sau pot semnala problemele cu care se confruntă la nivelul comunităţii din care fac parte.

Având o echipă profesionistă, postul s-a impus prin implementarea unui suflu nou în audiovizualul românesc, cu producţii complete orientate pe nevoile şi aşteptările telespectatorilor

Postul regional TVSE a mai făcut un pas important pentru a ridica standardul de programe, oferindu-le telespectatorilor în fiecare seară cele mai îndrăgite filme ale cinematografiei româneşti precum şi o serie de documentare româneşti ale unor regizori talentaţi.

MOLDOVA TV  

MOLDOVA TV este o televiziune generalistă cu acoperire națională care face parte din vara anului 2017 din TVSat Media Group.

Grila de programe cuprinde producții noi, realizate în studiourile TVSat Media Group, studiouri recent evaluate pozitiv de reprezentanții C.N.A. – care sunt dotate cu echipamente complete, performante, producții care sunt concepute inclusiv ținând cont de adresabilitatea lor (pe care ne-o dorim cat mai largă, o adresabilitate regională și chiar națională).

Se acordă o mare importanță comunicării cu telespectatorii oferidu-le posibilitatea să-si exprime ideile, gândurile sau sentimentele, să prezinte problemele cu care se confruntă sau să împărășească cu noi bucuriile şi, nu în ultimul rând, să vină cu agenda lor pe care să o putem dezvolta la tv.

TELEVIZIUNEA LOCALĂ TVSAT

TVSat este televiziunea locală a TVSat Media Group, putând fi recepţionată la nivelul judeţului Buzău. Grila de programe este axată pe jurnale de ştiri, emisiuni de dezbatere în direct pe teme sociale şi administrative locale, completate de programe culturale. Postul de televiziune TVSat este în top în ceea ce priveşte audienţa televiziunilor locale în zona Buzău, Rm.Sărat şi a comunelor limitrofe, fiind un reper important de informare obiectivă pentru locuitori.

Un aspect important pentru piaţa de publicitate, televiziunea TVSat are zilnic un program de anunţuri de tip videotext, care asigură un impact direct şi facil la un număr foarte mare de telespectatori.

AGENŢIA DE PRESĂ NEWSS

Lansată la 30 martie 2016, Agenţia de presă NEWSS este parte componentă a TVSat Media Group. Fluxul de ştiri rulat zilnic pe www.newss.ro acoperă evenimentele majore de la nivel naţional, cu precădere pe partea de sud-est a ţării. În plus, Agenția are o secțiune de interviu unde sunt publicate în exclusivitate materiale cu personalități ale momentului. În plus, site-ul este structurat pe domenii de interes într-o variantă simplă şi intuitivă pentru cititorii.

Materialele sunt prezentate în mod obiectiv cu citarea surselor şi reţinerea declaraţiilor în fomat video sau audio. Agenţia națională de presă NEWSS.RO este deservită de jurnaliști din mai multe judeţe cu mare experienţă în media.

PUBLICAŢIA SCURT PE 2

Publicaţia “Scurt pe 2” reprezintă partea de print a TVSat Media Group, fiind o apariție editorială glossy cu caracter generalist și cu editare săptămânală. Ca şi aspect editorial, publicaţia conţine o serie de pamflete şi editoriale foarte apreciate de cititori. Scurt pe 2 se găseşte la toate chioşcurile de ziare din judeţul Buzău şi la operatorii media din mall-uri, supermarketuri precum și la punctele de vânzare de presă din piețele principale, intrarea în parcuri și gara Buzău.

Având o abordare editorială avangardistă, Scurt pe 2 a ajuns în scurt timp cel mai căutat săptămânal pe piaţa periodicelor locale. Din 2010, de la lansare, a avut o apariţie neîntreruptă, iar din 2015 şi-a schimbat formatul şi apare pe hârtie lucioasă tip glossy.

Publicaţia apare în fiecare zi de vineri cu suplimentul  permanent,  “Talciocul buzoian”, un supliment de anunţuri care s-a transformat într-o veritabilă piaţă de mică și mare publicitate la nivel de județ.

Materialele pot fi urmărite şi online, pe site-ul www.scurtpe2.ro, unde cititorii pot participa şi la sondaje lunare. În prezent, Scurtpe 2 este cea mai aşteptată şi citită publicaţie locală de weekend.

RADIO BOOM

Radio BOOM este postul regional FM din cadrul TVSat Media Group. Un nume ce a devenit rapid căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri concise, clare şi imparţiale.

Postul de radio emite de 13 ani, iar în timp a devenit regional, putând fi ascultat în mai multe județe pe frecvențele acordate de C.N.A. în Buzău (96,7 FM), Bârlad (104,9 FM), Focşani (95,3 FM) și Piatra Neamţ (102,3). Radio Boom a devenit rapid căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri concise, clare şi imparţiale. La momentul actual este unul dintre cele mai ascultate posturi pe zona teritorială a drumul european E85 ce leagă nordul Moldovei de Bucureşti.

Postul de radio emite de 13 ani, iar în timp a devenit regional, putând fi ascultat în zona de est a țării în mai multe județe. Radio Boom este lider de audienţă în locurile unde s-a consacrat în timp ca principalul canal audio de divertisment şi de informaţie.

Radio BOOM are un program bazat pe buletine de ştiri difuzate din oră în oră care tratează cele mai importante evenimente locale, regionale şi naţionale, are cei mai îndrăgiţi DJ care oferă zi de zi o muzică de calitate și informaţii obiective, utilitare şi mondene.

“Matineața” este unul dintre cele mai bune longevive proiecte ale radioului, fiind un program matinal, deja consacrat, transmis în sistem duplex radio și tv pe postul TVSudEst.

Din 2017 postul Radio BOOM difuzează în weekend doar muzică românească , de toate genurile, din toate timpurile.

Radio Boom poate fi ascultat live şi în mediul online, pe site-ul: www.radioboom.ro. Totodată, Radio Boom este în grila digitală la secţiunea posturi de radio a furnizorilor de cablu.

În pas cu tehnologia, pentru toţi utilizatorii de smartphone sau tablete cu sistem android, s-a lansat aplicaţia Radio Boom ce se poate descărca gratuit din Google Play.

CINESAT -CINEMA 3D

TVSat Media Group asigură la momentul actual proiecţia celor mai noi capodopere cinematografice atât internaţionale, cât şi româneşti la standarde 3D şi în condiţii de sunet de înaltă calitate pentru a satisface şi cele mai exigente pretenţii ale cinefililor din mai multe judeţe. Cu investiţii majore a fost modernizat cinematograful din Sibiu, iar în decembrie 2015, TVSat a inaugurat cinematograful de la Galaţi în incinta Sălii de Cultură a Sindicatelor.  De remarcat că la Galaţi cinematograful TVSat Media Group este singurul  operaţional, asigurându-se astfel și o necesitatea iubitorilor celei de-a şaptea arte de a urmări marii actori în sălile din oraşele lor.

Toate cinematografele au sistem de proiecţie 3D, sistem de sunet de înaltă calitate şi beneficiază de tot confortul pentru a se viziona cu plăcere filmele apărute recent pe piaţă.În toate locaţiile, zilnic se difuzează mai multe proiecţii, iar în weekend rulează inclusive filme de animaţie pentru cei mici. Toată reţeaua beneficiază de o promovare corespunzătoare în ceea ce priveşte programarea filmelor, cu menţiunea clară a zilelor, orelor şi cu posibilitatea de rezervare de locuri în anumite cazuri.

Sub cupola brandului CINESAT intra în prezent 3 cinematografe din Sibiu și Galați. La Sibiu cinematograful funcționează din iulie 2018 în incinta Centrului Cultural “Ion Besoiu”

Portalul www.tvsudest.ro

Este portalul online ce reuneşte un flux important de informaţii video, programele de ştiri şi emisiunile celor două televiziuni: TVSudEst şi TVSat. Pe www.tvsudest.ro se vizualizează programe în regim live şi se urmăresc emisiuni care au fost difuzate în cursul anului, aspecte ce asigură lunar peste 500.000 devizitatori. De asemenea, portalul asigură o arhivă completă cu toate emisiunile care au fost sau care sunt în grila de programe a celor două emisiuni.

TVSAT MEDIA Group

https://www.facebook.com/tvsatmediagroup

Contul de Facebook TVSat Media Group reuneşte în lumea virtuală tot ce este mai nou şi mai actual pe canalele de televiziune, print şi radio. Sunt postate cu regularitate ştiri, emisiuni, articole, campaniile umanitare, grilele de programe precum şi informaţii utile despre comunităţile locale.

Astfel, sunt vizualizate ştirile din judeţele care fac parte din Regiunea de Sud Est, înregistrându-se în unele cazuri, adevărate recorduri, cu peste 40.000 de vizualizări pentru o singură informaţie în doar câteva ore de la postare. Zilnic, contul de Facebook este actualizat cu zeci de informaţii, oferindu-se astfel posibilitatea  miilor de persoane care urmăresc pagina de Facebook să afle în cel mai scurt timp posibil ce se întâmplă în comunităţile de care sunt interesaţi.