CARMEN ICHIM VA CANDIDA LA CONSILIUL JUDEȚEAN, IAR CONSTANTIN IONESCU LA PRIMĂRIA BUZĂU

0
758

Fostul prefect al județului Buzău, Carmen Ichim, în prezent, revenit comisar-șef la Garda de Mediu, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PRO România din municipiu, că la alegerile locale va candida pentru președinția Consiliului Județean. Ea a adăugat că este prima femeie care intră în cursa pentru această funcție. Prezent la conferință, Constantin Ionescu, noul membru al PRO România, a precizat că va fi candidatul formațiunii politice pentru Primăria Buzău.

„Sunt onorată de echipa din Pro România pentru a fi aleasă ca și candidat pentru președinția Consiliului Județean. Sunt primul candidat femeie care va candida pentru această funcție și sunt convinsă că alături de membri Pro România vom reuși alături de buzoieni să ne punem în aplicare proiectele pentru dezvoltarea Buzăului. Am experiență în administrația publică și cred că am demonstrat că am energia și forța de a duce la finalizare proiectele începute. Întotdeauna voi fi PRO Buzău”, a declarat Carmen Ichim.

La rândul său Constantin Ionescu a declarat că își propune să câștige alegerile, alături de Carmen Ichim. „Mulțumesc pentru primirea și susținerea necondiționată pe care am primit-o din partea doamnei Ichim și a domnului Rache pentru un proiect de performanță în administrație pentru că atâția ani și eu și doamna Carmen Ichim am fost pentru acest oraș. Am primit invitația de a candida în tandem. Pentru mine politica este despre oameni și pentru oameni și nu despre partide. Politica este ceea ce faci pentru oameni. Cred cu tărie în această echipă, nu mai este un secret că ceea ce am făcut până acum se va concentra în votul pe care îl vom obține”, a spus Constantin Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 87