SEARĂ DE COȘMAR PENTRU FEMEIA DIN JUDEȚUL BUZĂU, SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS

0
826
Sursa foto: Arhivă

Buzoianca, în vârstă de 52 de ani, din comuna Largu, a așteptat mai bine de oră în stația de autobuz din zona Kaufland Eroilor, până când echipajele de la SMURD și Ambulanță să ajungă în zonă. În tot acest timp, a fost păzită de poliţişti cu măşti sanitare pe figură şi compătimită de trecători panicaţi.

Imediat după apariția echipajelor de intervenție, femeia a fost așezată pe targă prevăzută cu o izoletă. Pacienta a ajuns apoi într-un pavilion dezafectat al secției Boli Contagioase a Spitalului Județean Buzău, unde a petrecut cel puțin trei ore. Aici, femeii i-au fost prelevate probe care au fost trimise de dimineață la Institutul „Matei Balș” din București.

În jurul orei 02.30 noaptea, femeia, probabil epuizată fizic, dar mai ales psihic, a ajuns la tabăra de la Arbănași. Conducerea Gărzii de Mediu Buzău, instituție subordonată Prefecturii, spune însă că fosta tabără școlară din comuna Beceni nu poate funcționa deoarece nu deține autorizație de mediu.

În replică, Prefectura Buzău a prezentat public un document care atestă că tabăra de la Arbănași deține autorizație de mediu și întrunește toate condițiile de funcționare ca centru de carantină pentru persoanele suspecte de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

76 + = 83