S-A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU STUDIUL DE FEZABILITATE ȘI PROIECTUL DE EXECUȚIE AL DRUMULUI EXPRES BUZĂU-BRĂILA

0
774
Sursa foto: imagine cu scop ilustrativ

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul pentru „Elaborarea Studiului de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Buzău-Brăila”. Societatea care se va ocupa de întregul proiect este Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S.A. cu filiala în București. Contractul are o durată de 24 de luni, iar valoarea este de 16.591.031,97 Lei, fără TVA.

,,CNAIR a elaborat și  depus în data de 19 decembrie 2018 aplicația de finanțare pentru proiectul „Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție pentru Drumul Expres Buzău-Brăila”  în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală”, se menționează în comunicatul de presă al Companiei.

Obiectivul general al proiectului, ca parte din reteaua TEN-T Globală este îmbunătățirea competitivității economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieții interne cu scopul de a crea condițiile pentru creșterea volumului investițiilor, promovarea transportului durabil și a coeziunii în rețeaua de drumuri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =