JANDARMII, MOBILIZAȚI PENTRU MECIUL DE HANDBAL S.C.M. GLORIA BUZĂU- C.S. RAPID BUCUREŞTI

0
790

Peste 50 de jandarmi din cadrul Inspectorutului de Jandarmi Județean Buzău și  Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești vor  asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor prezenţi la Sala Sporturilor „ Romeo Iamandi” din Buzău pentru meciul de handbal feminin S.C.M. Gloria Buzău- C.S. Rapid Bucureşti.  Pentru îndeplinirea misiunii de ordine publică în afara arenei sportive, jandarmii vor coopera cu efective din cadrul IPJ Buzău, ISU Buzău şi Poliţia Locală, precum și cu reprezentanții firmei de pază contractată de organizator. În scopul prevenirii incidentelor nedorite, jandarmii buzoieni recomandă participanților:

  • să se delimiteze de persoanele sau grupurile de persoane care se manifestă contrar normelor de conduită civică sau care prezintă un comportament deviant;
  • să vină din timp pentru a evita aglomerația și staționarea îndelungată la filtrele de control;
  • să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator și să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în sală, jandarmii recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii punctelor de acces şi să folosească, pe cât posibil mijloacele de transport în comun. De asemenea, atât suporterii, cât și cetățenii trebuie să manifeste înțelegere față de măsurile luate cu acest prilej și să răspundă cu solicitudine indicațiilor forțelor de ordine, pentru ca această competiție să se desfășoare în condiții optime de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =