BUZOIENII, INVITAȚI LA TEATRU, DE DRAGOBETE

0
783

Teatrul „George  Ciprian” cu sprijinul Consiliului Județean îi invită pe buzoieni, pe 24 februarie, să sărbătorească românește ziua iubirii, Dragobetele. Și anul acesta Teatrul a pregătit o serie de surprize pentru îndrăgostiți! De la bilete gratuite, certificate de căsătorie, șampanie, prăjituri, candy bar până la fotografii printate pe loc – cabină foto – dar și multe alte surprize.

Anul acesta, buzoienii sunt așteptați la spectacolul ,,CINA DE ADIO”, o comedie inspirată după un trend parizian al evoluției prieteniilor.  De asemenea, și anul acesta oferim certificate de căsătorie temporare iar cei prezenți vor avea ocazia să se fotografieze la deja celebra „Poarta lui Dragobete”, special amenajată în foaier pentru acest eveniment. Sărbătoarea aduce o serie de surprize pentru îndrăgostiți din partea Consiliului Județean Buzău. Vor avea accesul GRATUIT la spectacol, cuplurile care dovedesc că s-au căsătorit sau  buzoienii care sunt născuți în data de 24 februarie.

Pentru iubitorii de teatru, instituția de cultură a creat o ofertă de nerefuzat! Cu 100 ron primiți nu doar un bilet, ci 2 bilete la spectacolele ,,CINA DE ADIO” și ,,FAZA LUNGĂ”. Rândul A (lângă scenă) va fi rezervat pentru cuplurile care dovedesc că s-au căsătorit sau pentru persoanele născute în data de 24 februarie.

Teatrul „George Ciprian” oferă și anul acesta bilete gratuite (în zona VIP) la piesa CINĂ DE ADIO din 24 februarie, ora 19:00, celor care s-au căsătorit pe 24 februarie ori sunt născuți la această dată! Mai mult decât atât, toți îndrăgostiții care vor fi prezenți în data de 24 februarie la teatru vor primi certificate de căsătorie pentru 1 zi.  Condițiile de participare sunt simple:

,,Dacă v-ați căsătorit pe 24 februarie (în orice an) ori sunteți născut pe 24 februarie vă așteptăm la teatru cu certificatul de naștere/căsătorie și veți primi O INVITAȚIE cu 2 locuri la spectacolul FAZA LUNGĂ  din 20 februerie, ora 19.00 dar și la spectacolul  CINA DE ADIO din 24 februarie, ora 19.00.  ATENȚIE! Înscrierile au loc până vineri, 21 februarie, ora 12.00!”, anunță într-un comunicat de presă Teatrul „George  Ciprian”.

„Poarta lui Dragobete”  este locul special amenajat pentru dumneavoastră. Aici veți avea ocazia de a crea o amintire de neuitat. Anul acesta s-a pregătit și o cabina foto pentru a imortaliza cele mai frumoase clipe petrecute la teatru! Sărbătoarea iubirii, Dragobetele, aduce și alte surprize precum șampanie, prăjituri, candy bar și multe altele… Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Teatrul „George Ciprian”, de la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dar și ONLINE de pe site-ul Teatrului. Programul integral poate fi consultat pe www.teatrulgeorgeciprian.ro secțiunea CALENDAR, pe pagina de Facebook Teatrul George Ciprian cât si pe pagina de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 52 = 56