INVESTIȚIE CU SUSPICIUNI

0
1282

Finanțarea lucrărilor de electrificare a cartierului Bariera Focșani din Râmnicu Sărat nu a respectat legea. Este concluzia unui raport al al Curții de Conturi care a sesizat nereguli în privința investiției din cartierul râmnicean. Consilierii locali liberali au cerut Primăriei lămuriri cu privire la neregulile din raportul Curții de Conturi. Ei susțin că au identificat și alte probleme în cadrul unor instituții subordonate Primăriei.

Consilierii PNL spun că așteaptă finalizarea tuturor procedurilor pentru a se lămuri în privința aspectelor semnalate de raportul Curții de Conturi. Primarul Sorin Cîrjan consideră că neregulile identificate de Curtea de Conturi nu sunt probleme grave și nu implică ilegalități. Edilul afirmă că este vorba doar despre o  neînțelegere a modului de finanțare a investițiilor realizate pentru rețeaua electrică din cartierul Bariera Focșani.

Edilul mai precizează că toate problemele au apărut din cauza legislației, care nu este foarte clară. Primăria Râmnicu Sărat a contestat măsurile Curții de Conturi și, dacă este cazul, le va contesta în instanță. Autoritățile râmnicene afirmă că, în aproximativ o lună, lucrările la rețeau electrică din cartierul Bariera Focșani vor fi finalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

26 + = 31