EXAMEN DIFICIL MÂINE, PENTRU ELEVELE LUI OVIDIU MIHĂILĂ! VOR ÎNFRUNTA UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE ECHIPE DE HANDBAL DIN LIGĂ

0
632
Sursa foto: SCM Gloria Buzau / Arhivă

După două meciuri care le-au asigurat un loc pe podium, handbalistele de la SCM Gloria Buzău nu au timp de repaos. Miercuri, 29 ianuarie, cu începere de la ora 18:30, elevele lui Ovidiu Mihăilă și Romeo Ilie vor întâlni formația  CSM București, într-o bătălie epică ce se va desfășura la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Ca urmare a solicitării exterm de mari, biletele puse în vânzare s-au epuizat deja din data de 25 ianuarie 2020. Acestea au putut fi procurate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, și, în proporție de 50%, de la Ghișeul Relații Clienți din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău. Spectatorii care le-au achiziționat se vor prezenta la intrarea în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” cu biletele printate, având codul de bare vizibil, în bune condiții, pentru a fi citit de terminalele de acces.

Pentru a fluidiza accesul în Sala Sporturilor, suporterii se pot prezenta mai devreme chiar și cu o oră și treizeci de minute înainte de începerea partidei, pentru a-și putea ocupa locul în sală. Din cauza unor inconveniente create conducerea clubului din Crâng le recomandă celor ce doreau să achiziționeze biletele de la casele de bilete, ca pe viitor, să apeleze cu încredere atât la cele două platforme online, cât și la Ghișeul Relații Clienți din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =