PSD ARE CAPACITATEA DE A CÂȘTIGA ALEGERILE CE VOR AVEA LOC ÎN 2020

0
690

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat săptămâna trecută, la Buzău, că partidul pe care îl conduce are capacitatea de a câştiga atât alegerile locale, cât şi cele parlamentare din acest an. El a afirmat, în discursul susţinut în cadrul conferinţei de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Buzău, că social-democraţii sunt ajutaţi ,,din plin de domnul Orban şi al său guvern de a câştiga alegerile generale din anul 2020”.

,,Trebuie şi avem capacitatea de a câştiga alegerile locale din anul 2020, avem capacitatea, şi ne şi ajută din plin domnul Orban şi al său guvern, de a câştiga alegerile generale din anul 2020, iar partidul are capacitatea ca în anul 2024, în afară de a câştiga toate alegerile, în primul şi în primul rând să aibă preşedintele României„, a afirmat Marcel Ciolacu.

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, prezent la Conferinţa extraordinară de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Buzău, în calitate de invitat, a menţionat că este nevoie de îndeplinirea a trei condiţii pentru câştigarea alegerilor din 2020 – ca social-democraţii să fie uniţi, să aibă încredere unii în alţii şi să fie solidari.

Prezent la întâlnire a fost și eurodeputatul Claudiu Manda care a menționat că a dorit să cunoască organizaţia PSD Buzău şi a adăugat că a înţeles că Marcel Ciolacu este „vulpoiul” care poate ajuta PSD să câştige alegerile din 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + = 25