CADOURI PENTRU COPIII DE LA SPITAL

0
1305

Surpriză de neuitat în pragul Crăciunului, pentru copiii internați în secția Pediatrie a Spitalului Județean Buzău, dar și pentru cei ai angajaților unității medicale. Ei au fost vizitați de Moș Crăciun și au primi cadouri de la președintele Consiliului Județean, care și-a luat în serios rolul de ajutor al bătrânului cu barbă albă. Oaspeții Spitalului Județean Buzău au fost întâmpinați de un grup de colindători, îmbrăcați în costum popular.

Ajutat de președintele Consiliului Județean Buzău, Moșul le-a împărțit cadourile celor mici. Cei mai încântați au fost micuții internați în secția Pediatrie a spitalului. Nu doar copiii au avut parte de surprize, ci și doi pacienți trecuți de prima tinerețe, cu grave probleme locomotorii. Cu fonduri asigurate de Consiliul Județan Buzău, cei doi au primit câte un scuter electric, fiecare în valoare de 1700 de euro.

Moș Crăciun a venit, ieri seară, și la sediul care găzduiește trei instituții de cultură: Muzeul Județean, Teatrul „George Ciprian” și Centrul de cultură și artă. Darnic ca de obicei, Moșul a împărțit daruri surelor de copii prezenți la eveniment. În prezența președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a avut loc și un spectacol de colinde, iar seara s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =