ANGAJĂRI LA SPITALUL MUNICIPAL RÂMNICU SĂRAT

0
3913

Spitalul Municipal Râmnicu Sărat organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de asistent medical debutant specialitatea medicină generală (6 posturi); de asistent medical debutant specialitatea farmacie (un post) și de de muncitor necalificat bucătărie (curățenie și întreținere bloc alimentar) – Compartimentul Bloc Alimentar. Candidații interesați să ocupe cele 6 posturi vacante de asistent medical debutant specialitatea medicină generală trebuie să îndeplinească următoarele condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs: diplomă de licență în specialitate/diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă/diplomă de absolvire a liceului sanitar sau echivalare de studii, specializarea asistent medical generalist; certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R. vizat și valabil la data concursului sau aviz de principiu O.A.M.G.M.A.M.R.; diplomă de bacalaureat și cunoștințe operare PC.

Unitatea spitalicească mai organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de asistent medical debutant specialitatea farmacie. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de licență în specialitate/diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă/diplomă de absolvire a liceului sanitar sau echivalare de studii; specializarea asistent medical generalist; certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R. vizat și valabil la data concursului sau aviz de principiu O.A.M.G.M.A.M.R.; diplomă de bacalaureat și cunoștințe operare PC.

Spitalul Municipal Râmnicu Sărat mai are nevoie și de muncitor necalificat bucătărie (curățenie și întreținere bloc alimentar) – Compartimentul Bloc Alimentar. Cei interesați să ocupe acest post vacant trebuie să îndeplinească următoarele condiţii specifice necesare în vederea participării la concurs: studii – școală generală și să nu aibă vârsta de pensionare.

Termenul limită de depunere a dosarelor pentru cele 8 posturi vacante este 11 decembrie 2019 inclusiv, ora 16.00, urmând ca pe 06 ianuarie 2020, la ora 10:00, să aibă loc proba scrisă, iar pe 08 ianuarie 2020, la ora 10:00, proba interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 70 = 78