MUSICALUL ,,FAMILIA ADDAMS” VINE ÎN BUZĂU!

0
811

Teatrul „George Ciprian” îi invită pe buzoieni, luni, 02 decembrie, de la ora 19:00, la o premieră absolută în România a musicalului Familia Addams, o producție a Teatrului Excelsior și un spectacol ce poartă semnătura regizorală și coregrafică a lui Răzvan Mazilu. „Familia Addams, cu tot alaiul ei de personaje stranii, cu gustul ei pentru tot ce este dark și funebru, ne învață cea mai importantă lecție, aceea a Iubirii. Iubirea ca victorie a omului în fața morții. Veniți, să râdem și să ne amuzăm inteligent, exorcizându-ne de spaimele și umbrele noastre, de propriile noastre frici și prejudecăți!” a menționat Răzvan Mazilu.

Alături de tânăra echipă de actori a Teatrului Excelsior, Răzvan Mazilu a creat un nou musical efervescent care are toate ingredientele unui hit:numere muzical-coregrafice senzaționale, songuri molipsitoare, o poveste cuceritoare și o echipă artistică și de creație care a investit energie, pasiune și entuziasm în materializarea fiecărui detaliu scenic. Noul spectacol creat de Răzvan Mazilu îi transpune pe faimoșii Addams într-o altă dimensiune și explorează estetica macabrului dintr-o perspectivă hiper-ludică, reflectată și în decorurile ingenioase imaginate de Sabina Spatariu. Un plus de savoare comică îl imprimă spectacolului traducerea și adaptarea libretului, semnate Carmen Stanciu, alături de versiunea în limba română a songurilor, realizată de Alex Ștefănescu.

Dincolo de umorul negru și de extravaganțele Addams-ilor, de micile sau marile ciudățenii ascunse în interiorul oricărei familii, publicul va fi surprins să descopere o poveste plină de candoare care vorbește despre valori profunde ce ar putea caracteriza orice familie: iubirea, sinceritatea, înțelegerea, respectul. Cine spune că o familie aparent neobișnuită nu s-ar putea confrunta cu provocările oricărei familii obișnuite și viceversa?

Biletele pentru spectacolele pot fi achiziţionate de la Teatrul „George Ciprian”, de la Agenţia de Bilete a Teatrului ,,George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dar și online de pe site-ul Teatrului http://www.teatrulgeorgeciprian.ro/sala-teatru.php?id=52.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 + = 69