CUM SE VA SĂRBĂTORI ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, ÎN GARNIZOANA BUZĂU

0
882
Sursa foto: Arhivă// centenarbuzau.ro

Buzoienii sunt invitați duminică 1 decembrie, începând cu ora 10.00, pe Calea Eroilor din Buzău să sărbătorească Ziua Națională a României. Evenimentul va consta într-o ceremonie militară și religioasă și defilare cu personal și tehnică militară. Ceremonia din acest an este organizată de către Garnizoana Buzău în colaborare cu Prefectura, Consiliul Județean și Primăria Buzău.

Aproximativ 600 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale și celelalte instituții din cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, cu peste 70 de mijloace tehnice și circa 10 aeronave, vor participa la defilarea cu personal și tehnică militară.

Buzoienii care vor veni la acest eveniment vor putea admira maşina de luptă a infanteriei MLI – 84 M – „Jderul”, urmate de tancurile TR 85 M 1 „Bizonul”, sistemul de artilerie antiaeriană blindat „GEPARD” aflate în dotarea Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor”, precum și alte echipamente din dotarea marilor unități și unități din Garnizoana Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 33 = 34