MĂSURI LUATE DE PREFECTURĂ PENTRU EVITAREA AGLOMERAȚIEI LA SEDIUL BEJ BUZĂU, DUPĂ ÎNCHIDEREA SECȚIILOR DE VOTARE DIN JUDEȚ

0
607

Pompierii buzoieni și militarii Diviziei 2 Infanterie ”Getica” au demarat cu puțin timp în urmă operațiunea de amenajare a unor spații de staționare la intrarea dinspre Bd. N. Titulescu a Prefecturii și la intrarea în Sala Mare a Consiliului Județean unde vor fi predate tabletele, respectiv procesele verbale aduse de operatorii și membrii birourilor din secțiile de votare.  Aceste măsuri au fost luate ca urmare a solicitării venite din partea prefectului Carmen Ichim, pentru evitarea aglomerației la sediul BEJ Buzău în orele de după închiderea secțiilor de votare.

Totodată, Prefectura Buzău mai anunță că circulația a fost restricționată pe Bd. Titulescu și aceeași măsură urmează să fie luată la finalul procesului electoral și pe Bd. Bălcescu, între intersecția cu str. Patriei și poarta Crângului, unde vor avea acces doar mașinile cu care se vor deplasa la Biroul Electoral Județean reprezentanții secțiilor de votare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + = 8