CUM A FOST PRIMIT REZULTATUL EXIT-POLLULUI DE CĂTRE LIDERII LOCALI AI PNL ȘI PSD?

0
728

Victoria lui Klaus Iohannis în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale a reprezentat, cum era de așteptat, un adevărat motiv de bucurie pentru liberalii buzoieni. Președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu a declarat că rezultatul de astăzi reprezintă o victorie remarcabilă și că privește cu încredere către 2020, pentru a definitiva și confirma prin alegerile care vor urma munca demarată și susținută în toți anii aceștia de către liberali. ,,O victorie remarcabilă a noastră, a tuturor, a tuturor celor care am crezut și am muncit pentru a transforma o credință într-o realitate de necontestat. Iată că momentul europarlamentarelor a fost confirmat. Mă bucur că românii înțeleg că aceasta este normalitatea anului 2019-2020. Mă bucur că exercițiul democratic și normal al votului a devenit un motiv de mândrie. Mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot, mulțumesc tuturor celor care au acordat atenție votului! Privesc cu încredere către 2020, pentru a definitiva și confirma prin alegerile care vor urma munca demarată și susținută în toți anii aceștia”, a declarat președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, la scurt timp după ce a aflat rezultatele exit-pollului.

De cealaltă parte, social democrații, prin Constantin Toma, Petre Emanoil Neagu și Lucian Romașcanu au conchis că ziua de astăzi nu a fost una dintre cele mai fericite pentru PSD.  Preşedintele executiv al PSD Buzău,  Petre Emanoil Neagu a menționat că, în ciuda acestei înfrâneri viața, Partidului Social Democrat va merge înainte. ,,Trebuie felicitați învingătorii, în speță domnul președinte Iohannis. Referitor la Partidul Social Democrat sunetm într-adevăr într-o perioadă de căutări. Trebuie să înțeleagă toată lumea că Partidul Social Democrat este un partid ca toate partidele constituite legal în România. Bineînțeles că viața partidului va merge înainte, așa cum facem… ,,și mâine este o zi”. Sunt ferm convins că oamenii adevărați și puternici, chiar dacă momentan, sau vremelnic, au probleme și ajung undeva să zic la pământ, avem puterea să ne ridicăm și să mergem mai departe”, a menționat Petre Emanoil Neagu.

Liderul organizației municipale a PSD, Constantin Toma a privit partea plină a paharului. Mai exact, edilul a menționat că votul de astăzi a adus și două vești bune, una dintre acestea fiind dorința românilor de a reveni acasă. Pe de altă parte, Constantin Toma a menționat că în urma rezultatului de astăzi, PSD  trebuie neapărat ,,resetat de sus până jos și de jos până sus”. ,,Două vești bune s-au întâmplat astăzi, două întâmplări fericite. Prima întâmplare – că românii vor să ajungă din nou acasă și este un lucru extraordinar, pentru că altfel nu poți traduce acest vot decât prin interesul major al românilor care au plecat voit, sau nevoit din țară să ducă o viață mai bună. Sunt convins că domnul președinte trebuie să se țină în sfârșit de cuvânt și să creeze aici, în România, toate condițiile pentru toți românii. O a doua veste bună, Partidul Social Democrat și-a terminat un ciclu și trebuie resetat de sus până jos și de jos până sus. Schimbările trebuie să aibă loc imediat, pentru că este inacceptabil ce s-a întâmplat în acești trei ani. Câștigăm cu 46%, schimbăm trei guverne și, din nenorocire, au fost promovați o mulțime de oameni care nu trebuiau să ajungă niciodată în posturi de conducere”, a menționat președintele organizației municipale a PSD, Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 35 = 45