UNII PRUDENȚI, ALȚII BUCUROȘI

0
690

UPDATE: Președintele Camerei Deputaților și liderul organizației județene a PSD Buzău, Marcel Ciolacu a anunțat într-o postare pe contul său de Facebook că PSD și-a atins obiectivul în această etapă a primului tur de scrutin al prezidențialelor. În același mesaj, Marcel Ciolacu a felicitat organizația PSD Buzău, care a reușit un scor bun la alegerile din 10 noiembrie. ,,PSD și-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, așa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidențiale. Sunt rezultate care ne dau speranța că putem să începem să construim. Felicit organizațiile care au performat și au făcut treabă foarte bună. Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău care au câștigat alegerile în județ. Le mulțumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie! De acum, ne așteaptă două săptămâni intense în care trebuie să rămânem concentrați și determinați să facem un rezultat mare! PS: Sper ca aceste alegeri să aducă cu picioarele pe pământ și partidele care au tratat cu aroganță și superioritate anumite categorii de români. Aroganța, fanatismul și închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!”, a menționat Marcel Ciolacu.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Bucurie reținută pentru liderii PSD Buzău, după aflarea primelor rezultate ale alegerilor prezidențiale. Cu Viorica Dăncilă intrată în turul 2, dar la o diferență foarte mare față de câștigătorul alegerilor de ieri, Klaus Iohannis, președintele organizației municipale a PSD Buzău consideră că este nevoie de o resetare a partidului. Mai precis, primarul Constantin Toma sugerează  schimbarea actualei conduceri a partidului, inclusiv a Vioricăi Dăncilă. Petre Emanoil Neagu, președinte executiv al PSD Buzău și președinte al Consiliului Județean Buzău, nu este însă de aceeași părere cu edilul Buzăului, Constantin Toma. El spune că de abia după turul 2 se poate vorbi public despre o reformă în partid.

În schimb, senatorul PSD Lucian Romașcanu, s-a arătat extrem de optimist după rezultatele de ieri. El consideră că scorul mai bun față de cel obținut la europarlamentare este un semn că PSD, cuViorica Dăncilă în frunte, se află pe drumul cel bun. Rezultatele provizorii ale alegerilor de ieri au adus multă bucurie în tabăra liberalilor buzoieni. Liderul PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, s-a arătat mulțumit și de rezultatul obținut de partid la nivelul județului, chiar dacă este cu aproximativ 5 procente sub cel obținut de PSD.

În județul Buzău, prezența la vot a fost de 47,95 la sută, puțin peste media națională. Turul 2 al alegerilor prezidențiale va avea loc duminică, 24 noiembrie, iar cetățenii vor avea posibilitatea să pună ștampila pe Klaus Iohannis, candidatul PNL, sau pe Viorica Dăncilă, candidatul propus de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 59