CÂND AU VOTAT LIDERII PARTIDELOR POLITICE DIN JUDEȚ, PARLAMENTARII ȘI ȘEFII ADMINISTRAȚIEI BUZOIENE

0
540

Liderii partidelor politice din județ, parlamentarii și șefii administrației buzoiene au venit în mare parte la urne de dimineață. Toți au votat la secția de care aparțin, fie singuri, fie însoțiți de membri ai familiei. Cel mai grabit politician buzoian a fost deputatul PSD Sebastian Radu. Acesta a votat, alături de soție, la ora 7.00, la Liceul de Arte. La fel de matinal a fost și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma – președinte al Organizației Municipale PSD Buzău, care a mers la urne împreună cu soția sa, tot la Liceul de Arte. El a declarat la ieșirea din secția de votare că a venit la vot: ,,cu speranța că Buzăul poate progresa și poate ajunge în top unde îmi doresc. Sigur că și de la București trebuie să fie undă vede, să existe un anumit cadru general bun. S-au întâmplat lucruri bune și sper să nu avem niciun blocaj în ceea ce ne dorim să facem în proiectele acestea mari pe care le avem în derulare. Sunt în jur de 250 de miloane pe euro pe care le avem planificate în următorii 2 ani”.

Grăbit să ajungă la vot a fost și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Liderul PSD Buzău a mers la urne la ora 08,30, la Școala 5, acolo unde a fost întâmpinat de primarul Constantin Toma. Marcel Ciolacu a menționat că a votat cu speranța unei Românii mult mai bune și mai liniștite. ,,Întotdeauna am mers la vot dimineață mai ales că azi e o duminică superbă, îmi doresc din toată inima să vină cât mai mulți români la vot, pentru că așa e normal, e una dintre zilele în care așl vedea obligativitatea votului pentru români, ne alegem președintele, cea mai înaltă funcție, trebuie să fie cea mai reprezentativă în urma votului exprimat de către români. (…) Am votat cu speranța unei Românii mult mai bune și mai liniștite și cu omul care în ultimii ani a ajutat foarte mult Buzăul, județul său natal”, a declarat președintele Camerei Deputaților, la ieșirea din secția de vot.

Tot dimineață a ajuns la urne și liderul organizației județene Pro România, Viorel Dobre. El a votat  la ora 09,00 la Școala numărul 1. La ora 10,00 a votat și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. El a fost nevoit să aștepte la coadă, la secția de votare numărul 47 de la Liceul Pedagogic Buzău. El a declarat presei că ,,am venit hotărât cu cine votez și am votat pentru o Românie normală, respectată și respectabilă, o Românie mai bună și, implicit, pentru a le fi mai bine cetățenilor României”.

Tot la ora 10,00 a ajuns la urne și liderul organizației județene USR Buzău, Aurel Simion. El a votat împreună cu soția la secția de votare de la Școala numărul 2. O oră mai târziu a votat și președintele organizației municipale Buzău a USR, Claudia Cristea. Ea și-a exprimat votul împreună cu întreaga familie la Școala numărul 5. La ora 12.00, liderul organizației municipale Buzău a PNL, Constantin Ionescu și-a exprimat dreptul de vot la Școala nr. 15. La nivelul județului Buzău sunt amenajate 426 de secții, iar la urne sunt așteptați 382.091 de alegători.

Și șefii administratiei din Râmnicu Sărat și liderii partidelor politice din municipiu s-au prezentat la urne de la primele ore ale dimineții. Politicienii au votat la secția de care aparțin, iar cei mai mulți dintre ei au venit la urne împreună cu familia. Cel mai matinal politician din Rm Sărat a fost Sorin Cîrjan, primarul municipiului, care a venit la vot în jurul orei 9.00. Edilul s-a prezentat la urne împreună cu fiica sa. Cei doi au votat la secția nr. 81 din cartierul 7 Noiembrie. La fel de grăbit a fost și viceprimarul Râmnicului, Nicolae Florian.  Acesta a votat votat în jurul orei 09.15, la secția numărul 98 din cadrul Scolii Gimnaziale ,, Gheorghe Vernescu”. Liliana Sbîrnea, senator PSD, și-a exprimat votul în jurul orei 9.30, la secția din cadrul Colegiului Național ,,Al. Vlahuță,, din Rm. Sărat.

Ștefan Torcărescu, coordonatorul filialei Rm Sărat a Pro România, a votat la secția Nr. 83 din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu”.  Imediat după ora 10.00, Gabriel Ionică, președintele USR Rm. Sărat, s-a prezentat la secția din cadrul Liceului Teoretic ,,Ștefan cel Mare” din municipiu. În jurul orei 10.30, a ajuns la vot și Ionuț Iuga, consilier local PNL. Politicianul a fost însoțit la urne de întreaga familie. Acesta a votat la secția din cadrul Școlii Vasile Cristoforeanu, de pe strada Principele Ferdinand. În municipiul Râmnicu Sărat au fost deschise astăzi 21 de secții de votare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 11 = 20