DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ! MIHAI CONSTANTINESCU S-A STINS ASTĂZI, PE PATUL DE SPITAL

0
651
SUrsa foto: wikipedia

Artistul Mihai Constantinescu a murit în această seară, la vârsta de 73 ani, la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, unde a fost internat din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Decesul a survenit în jurul orei 19.00, după cum a menționat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprița. În luna mai, Mihai Constantinescu fusese internat la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un stop cardiac.  În cursul nopții a suferit un al doilea stop cardiac, iar apoi a intrat în moarte cerebrală. În 2017, artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.

Mihai Constantinescu a fost un cântăreț de muzică ușoară, cunoscut mai mult de generațiile anilor ’60 – ’70. Artistul s-a născut pe 4 ianuarie 1946, în București. A fost absolvent al Institutului de Educație Fizică și Sport din Capitală în 1973, dar a urmat în paralel și Școala Populară de Artă, la clasa Floricăi Orăscu. Titus Munteanu a fost cel care i-a remarcat talentul, așa că Mihai Constantinescu a debutat în muzică încă din 1964 când a intrat în grupul muzical Mondial.

El a rămas însă unul dintre cei trei mari artiști ai muzicii românești care au fost lansați de Florica Orăscu – regretatul Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu și Marius Țeicu. Artistul era cunoscut în Republica Moldova. Împreună cu Anastasia Lazariuc, mai mulți ani, cântărețul a format un duet popular pe ambele maluri ale Prutului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 63