MOMENT ANIVERSAR, LA 50 DE ANI DE CĂSNICIE

0
671

40 de cupluri care au împlinit 50 de ani de casatorie au fost aniversate, la sfarsitul saptamanii, de Primaria Rm. Sărat. Dupa premierea veteranilor, în sala de sedinte a Primariei, cuplurile care au sărbătorit anul acesta nunta de aur au avut parte de o surpriză muzicală la Centrul Cultural ,, Florica Cristoforeanu,,.

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit diplome de onoare, dar și câte 500 de lei  din partea  Consiliul Local Municipal Rm. Sărat.

Râmnicenii care de cinci decenii trăiesc o frumoasă poveste pe drumul vieții în doi, sunt întotdeuana un adevărat exemplu pentru generația tânără.

Seniorii au și un mesaj pentru tinerii care sunt la început de drum în căsnicie: să se iubească și să fie toleranți, iar părinții să le fie alături, să-i sprijine și să-i îndrume în viață.

În anul 1969, la Primăria Rm. Sărat, a fost inregsitrat un număr de 212 căsătorii. În prezent, doar 41 de căsătorii mai sunt valabile, restul fiind desfăcute prin hotărâre de divorț, prin decesul unuia sau ambilor soți ori prin stabilirea domiciliului în alte localități.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 29 = 32