ION TĂBĂCARU: EXPOZIȚIA A 55 DE ANI DE CARIERĂ

0
735

O inedită expoziție de fotografie a fost deschisă ieri la Galeriile de Artă din Buzău. Este vorba despre vernisajul expoziției „Retrospective”, o adevărată incursiune în cariera lui Ion Tăbăcaru, unul dintre cei mai longevivi fotografi buzoieni. La vernisaj au participat oficialități locale, membri ai familiei,  colaboratori dar și prieteni buni ai artistului fotograf.

Expoziția semnată de artistul fotograf Ion Tăbăcaru poate fi vizitată la Galeriile de artă „Ion Andreescu” până în data de 18 octombrie, între orele 10.00 si 16.00. Fotograf al Teatrului „George Ciprian” din 1996, Ion Tăbăcaru a realizat mii de fotografii cu cei mai mari actori români, prezenți pe scena teatrului buzoian în cei 23 de ani de existență ai instituției. Autorul mărturisește că a îndrăgit arta fotografică încă din tinerețe.

Ion Tăbăcaru, câștigător al mai multor competiții de profil, este membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România, al Federației Internaționale de Artă Fotografică  și al Federației Braziliene de Fotografie și Film. Cariera sa impresionantă i-a adus și titlul de cetățean de onoare al municipiului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =