CRITERII NOI PENTRU A PRIMI O LOCUINȚĂ SOCIALĂ

0
637

Râmnicenii care vor să obțină o locuință socială trebuie să aibă un loc de muncă și demonstreze că pot întreține imobilul respectiv. Acestea sunt criteriile de atribuire a noilor locuințe sociale colective care ar urma să se construiască la Rm. Sărat. Potrivit municipalității, locuințele sunt destinate cetățenilor care nu beneficiază de întreaga sumă pentru a deveni proprietari.

32 de locuințe sociale colective urmează să se construiască la Rm. Sărat, în zona fostelor sere din cartierul Costieni. Proiectul este aprobat în cadrul Programului Operațional Regional privind  “Îmbunătățirea calității vieții populației din orașele mici și mijlocii din România” și are o valoare de aproximativ 4,8 milioane de euro. Perioada de implementare este 2019 – 2022. Râmnicenii care vor să obțină o locuință socială trebuie să aibă un loc de muncă și demonstreze că pot întreține imobilul respectiv. Potrivit municipalității, locuințele sunt destinate cetățenilor care nu beneficiază de întreaga sumă pentru a deveni proprietari.

Dacă nu vor fi înregistrate contestații, lucrările de construire a celor 32 de locuințe sociale ar putea demara în primăvara anului viitor.

Proiectul privind construirea unor locuințe sociale colective cuprinde și modernizarea unui număr de străzi din cartierele de la periferia municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 + = 50