ULTIMA SEDINȚĂ A CLM RM SĂRAT.CARE AU FOST PROIECTELE DE PE ORDINEA DE ZI?

0
1298

Consilierii râmniceni s-au întâlnit, săptămâna trecută, în cadrul ședinței de lucru ordinare a Consiliului Local Municipal din luna august. Pe ordinea de zi s-au aflat 24 de proiecte de hotărâre plus alte probleme ale activității curente.Proiectul de hotarare privind aprobarea execuției bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Rm. Sărat pe anul 2019, aprobarea modificării organigramei și statului de funcții ale Instituției de Interes Public ,,Piețe, Târguri și Oboare” Rm. Sărat, dar și proiectele privind exprimarea acordului municipiului Rm. Sărat pentru execuția lucrării ,, Extindere rețele de distribuție în vederea alimentarii cu energie electrică a cartierului Bariera Focșani și Extindere Bariera Focșani și proiectul ,, Extinderea rețelei de gaze natural” pe mai multe străzi din municipiu au fost supuse dezbaterii în cadrul ședinței ordinare de lucru a Consiliului Local Municipal Rm. Sărat.

De asemenea, consilierii râmniceni au supus la vot validarea mandatului de consilier local al Dorinei Bedereag, reprezentantul PSD, dar și proiectul de hotărâre privind aprobarea contractării și garantării unei finanțări rambursabile interne în valoare de până la 13.800.000 lei, pentru asigurarea finanțării/ cofinanțării unor investiții publice de interes local, cu o maturitate de 12 ani, cu 2 ani perioadă de grație.

Tot în cadrul ședinței ordinare, aleșii locali au aprobat solicitarea acordului în vederea achiziționării a două autoutilitare și a trei utilaje care vor deservi societatea Acvaterm Rm. Sărat.

 

Loredana Bălan

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =