GRĂDINIȚA “GĂRGĂRIȚA” A SĂRBĂTORIT 10 ANI DE FUNCȚIONARE!

0
1198

Eveniment aniversar pentru grădinița “Gărgărița”, prima grădiniță privată din județul Buzău. Instițuția de învățământ preșcolar a împlinit 10 ani de funcționare neîntreruptă, interval în care sute de prichindei au rămas cu aminitiri de neuitat. Momentul festiv a fost marcat  weekendul trecut printr-o petrecere la care au participat foste și actuale “gărgărițe”. Au avut parte de ateliere creative și s-au bucurat de momente artistice. Totul a fost organizat pentru bucuria celor mici.

Colectivul instituției a pus în scenă o serie de activități care le-au scos în valoare abilitățile artistice, de la expoziția de pictură, prezentarea de robotică, recitaluri la pian sau interpretări muzicale ori momente de comedie. Emoții au fost pe scenă, dar mai ale în public, unde părinții și rudele “gărgărițelor”, peste 150 de persoane,  au asistat cu zâmbetul pe buze la evoluția prichindeilor din actualele grupe sau din seriile anterioare ale grădiniței . Cu toții au avut parte de o surpriză cu adevărat emoționanță din partea organizatorilor, proiectii cu momentele și evenimentele importante în cei 10 ani de funcționare.

Cu ocazia evenimentului aniversar, conducerea Grădiniței  “Gărgărița” a anunțat extinderea serviciilor educative, prin deschiderea unui nou sediu în orașul Buzău cu activități “Montessori” pentru copii antepreșcolari și preșcolari mici.

Grădinița “Gărgărița” este prima grădiniță particulară din județ care și-a deschis porțile în 2009 în comuna Mărăcineni, având toate avizele și acreditările obținute. Unitatea are an de an copilași înscriși din mai multe localități, iar dovada profesionalismului și a implicării educaționale o reprezintă sutele de copii care i-au trecut pragul în cei 10 ani de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

28 + = 36