IRINA CROITORU, MEMBRĂ A TRUPEI KRONOS DESPRE SENTIMENTELE PE CARE LE AU PE SCENĂ: ”BUCURIA CEA MAI MARE O AVEM ATUNCI CÂND CÂNTECELE NOASTRE AJUNG LA SUFLETELE CELOR DRAGI”

0
3063

Sunt active pe piața muzicală încă de când erau mici, iar de-a lungul timpului și-au făcut loc în inimile publicului prin perseverență și talent. Andreea și Irina, cele două membre ale trupei Kronos au decis să facă o schimbare majoră anul aceasta și cu această ocazie s-au relansat, asigurându-se că sunt peste tot unde publicul cere prezența lor. Cu ce amintiri au rămas fetele din concertele la care au participat toată vara, cu ce surprize ne întâmpină toamna aceasta și cu câte piese noi și-au propus să ne încânte până la sfârșitul acestui an, aflați într-un interviu acordat de Irina Croitoru, pentru newss.ro.

Alina Răducan: Ați hotărât să evoluați într-o nouă formulă. A schimbat această decizie ceva din stilul care v-a consacrat?

Irina Croitoru: Am hotărât să evoluăm în această formulă chiar de la începutul anului. Sincer nu ne așteptam să avem așa mult succes… deși lumea ne cunoaște având în vedere că suntem de 8 ani pe piața muzicală. Totul este la superlativ.

A.R.: Am observat ca sunteți foarte active, participați la multe evenimente. Care sunt cele mai frumoase amintiri care vă rămân după astfel de perioade?

I.C.: Într-adevăr am avut o vară plină, cu foarte multe evenimente. Bineînțeles că păstrăm mereu în suflet cele mai frumoase amintiri și ne aducem aminte de ele, cu drag, de fiecare dată. Bucuria cea mai mare o avem atunci când cântecele noastre ajung la sufletele celor dragi, dar mai ales atunci când vedem persoane necunoscute care ne fredonează cântecele.

A.R.: Unde va pot vedea fanii perioada următoare?

I.C.: Cei care ne apreciază munca ne pot vedea în acest weekend la Surdila Găiseanca, în Scorțaru Nou, Județul Brăila și la Pietroasele, județul Buzău. Evenimentele noastre sunt anunțate de fiecare dată pe pagina oficială a trupei, Kronos Oficial.

A.R.: Cum puteți caracteriza relația cu fanii?

I.C.: Relația cu fanii este una bazată pe respect, prietenie și încredere. Noi nu facem diferențe între oameni. Pentru noi toți suntem egali, le mulțumim tuturor pentru susținere și îi asigurăm de aprecierea noastră.

A.R.: Ce surprize ne-ați pregătit toamna aceasta?

I.C.: Surprizele se țin lanț. Chiar săptămâna trecută am filmat 4 videoclipuri pentru cele mai noi piese ale trupei Kronos. Videoclipurile au fost filmate în cadre diferite, iar cu această ocazie le mulțumim pentru găzduire Cob Village (Berca) și Casa Cu Blazoane (Chiojdu). În cadrul acestor videoclipuri am primit ajutorul trupei de dans M’Show înființată și coordonată de domnul profesor instructor de dans Enache Marius Valentin, și nu în ultimul rând al prietenului nostru Valentin Putere. Versurile și muzica pieselor sunt compuse de către colega mea de trupă, Andreea Pană Merișan, iar orchestrația de către Cristian Duțu. Sunt piese care cu siguranță vor ajunge la inimile tuturor. Și vă spun un mic secret: aceste piese sunt altceva față de ce știe lumea că Trupa Kronos cântă. Sperăm să primim un feedback pozitiv din partea tuturor!

Alina Răducanu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 + = 47