KLAUS IOHANNIS VA SUSȚINE DISEARĂ O DECLARAȚIE DE PRESĂ

0
698

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine, astăzi, la ora 18,00, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, informează Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului a anunţat încă de  ieri această declaraţie publică referitoare la actuala criză guvernamentală, remaniere şi calea de ieşire din criză.

„Nu putem să facem abstracţie de politica internă a României. Despre actuala criză guvernamentală, despre remaniere, despre calea de ieşire din criză voi face o declaraţie publică mâine, dar dumneavoastră vă veţi întoarce la post şi o să fiţi întrebaţi ce se întâmplă în România, cum se va soluţiona criza, cum vor decurge alegerile, iar dumneavoastră să răspundeţi aşa: România are o democraţie solidă, România are o democraţie consolidată prin referendumul care s-a ţinut pe 26 mai anul curent şi care a adus un răspuns foarte clar al românilor pentru democraţie, o cale proeuropeană, abordare solidă transatlantică, stat de drept, justiţie dreaptă, consolidarea şi continuarea luptei împotriva corupţiei“, le-a spus şeful statului ambasadorilor şi consulilor români, pe care i-a primit la Palatul Cotroceni, în contextul desfăşurării în aceste zile a Reuniunii anuale a diplomaţiei.

Klaus Iohannis a precizat că există soluţii şi se va asigura că acestea vor fi constituţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =