NUMĂRUL CELOR ATACAȚI IN SPITALUL DE LA SĂPOCA A AJUNS LA 6!

0
603

Încă o victimă a agresiunii de la Spitalul Săpoca a murit. Este vorba despre o femeie care era internată la Spitalul Universitar de Urgență București. Astfel, numărul deceselor în acest caz a ajuns la 6. Pacienta avea 79 de ani şi suferise o intervenţie chirurgicală complexă. Pe toată durata tratamentului a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamic şi ventilată mecanic.

In stare gravă se mai află un pacient internat în Spitalul Floreasca. Acesta este in comă, nu a inregistrat niciun progres clinic, iar șansele pacientului scad progresiv.

Între timp, rudele celor morți în spitalul de neuropsihiatrie  Săpoca sunt hotărâte să ceară daune materiale instituției medicale pentru neglijența angajaților care se aflau în tura in momentul atacului.

Oamenii spun că vor consulta un avocat pentru a demara procedurile în justitiție. În urma discuțiilor, se va stabili dacă se vor cere pagube materiale unității medicale sau fiecăruia dintre angajații instituției care se aflau în tura de noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 1 = 8