PSIHIATRUL MARIA CRISTACHE: GHEORGHE DINCĂ, UN PSIHOPAT PRINTRE OAMENI

0
817

„Atrocitățile presupusului criminal din Caracal par a fi gesturi repetitive care au început cu mult timp înainte”. Este opinia unui cunoscut medic psihiatru buzoian, Maria Cristache, fost director al Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Securitate de la Săpoca  care este de părere că Gheorghe Dincă are profilul unui psihopat cu obsesii în sfera sexualității.

Maria Cristache este convinsă că bărbatul nu se află la prima crimă, cu fiecare faptă săvârșită el ”perfecționându-și” modalitățile de ascundere a ororilor.

Suspectul va fi supus unui interviu clinic, realizat cu o echipă de psihologi şi psihiatri, urmat de un proces specific în care specialiştii vor stabili cât de coerent este suspectul, și îi vor fi aplicate şi o serie de teste standardizate. Potrivit medicului buzoian, anchetatorii ar trebui să aibă permanent în echipă psihiatri și psihologi, care l-ar putea determina pe suspect să scape indicii. La un asemenea profil, spune dr. Cristache, detectorul de minciuni este inutil.

Maria Cristache este medic primar psihiatru, fostă directoare a Spitalului de Neuropsihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca, din județul Buzău, între 2005 şi 2006.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =