SEDINȚELE CLM BUZĂU, TRANSMISE LIVE, ÎN EXCLUSIVITATE. AFLĂ CINE A CÂSTIGAT ACEASTĂ EXCLUSIVITATE?

0
779

Începând de astăzi, toate şedinţele Consiliului Local Municipal Buzău vor fi transmise live, în exclusivitate, de o firmă agreată de primarul municipiului, Constantin Toma. Este vorba despre societatea Magnetic Zero Productions SRL, care, potrivit edilului ar fi câștigat o licitație despre care nimeni nu știe nimic. La fel de puține lucruri se știu și despre firma aleasă de primar pentru a transmite în exclusivitate sedințele Consiliul Local Buzău. Magnetic Zero Productions SRL are sediul în Buzău, a fost înființată chiar în acest an și déjà a câștigat bani frumoși de pe urma unui contract prin care a produs videoclipului noului imn al clubului Gloria Buzău. Foarte probabil, societatea cu pricina va încasa sume generoase și de pe urma exclusivității oferite de primarul Constantin Toma. Asta deoarece nimeni altcineva, persoană fizică sau instituţie de presă, nu are voie să aibă propriul flux video din timpul şedinţelor, chiar dacă, prin lege, acestea sunt publice. Primarul Constantin Toma a explicat  că presa îşi va putea totuși desfăşura activitatea ca şi până acum, însă transmisia live va aparţine, în exclusivitate, societăţii desemnate prin votul consilierilor PSD.

Întrebat legitim de mai multe ori de ziariști ce a stat la baza acestei decizii și cum s-a ales firma, primarul a răspuns cu celebra replică a fostului ministru al Justiției, Florin Iordache, „Altă întrebare.”

Prima transmisiune a firmei care a contractat serviciul de difuzare online a şedinţelor CLM a avut loc astăzi dimineață, când a fost programată o şedinţă maraton cu nu mai puţin de 63 de puncte pe ordinea de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 58