DIANA ȘTEFĂNESCU DESPRE DRUMUL CĂTRE O CARIERĂ DE ARTIST: ”PE LÂNGĂ TALENT ESTE NEVOIE DE MUNCĂ, SERIOZITATE ȘI PUȚIN NOROC”

0
2484

Este una dintre cele mai frumoase artiste buzoiene, însă pe lângă aspect, atrage atenția și cu cel mai de preț dar pe care l-a primit la naștere, vocea. Reprezintă cu succes Buzăul la festivaluri și ne încântă inimile la fiecare apariție, dar mai presus de atât este unul dintre artiștii care pune publicul mai presus de orice. Cum și-a descoperit talentul, care sunt cele mai importante proiecte cu care se mândrește și când și-a propus să scoată primul său album, aflați dintr-un interviu acordat pentru newss.ro.

A.R.: Cum ți-ai dat seama că ceea ce îți dorești sa faci este să cânți?

D.Ș.: Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri! Vocea mea a fost remarcată încă de la grădiniță, iar familia m-a sprijinit să pornesc pe acest drum al cântecului. Am știut că îmi doresc să cânt atunci când am urcat pe scenă la prima mea apariție. Oamenii erau bucuroși că eu, la vremea aceea un copil de 12 ani, promovam folclorul românesc și totodată mă îndrăgeau pentru că eram talentată. De atunci, continui să mă bucur de cariera mea și de experiențele frumoase pe care le trăiesc.

A.R.: Este suficient să ai doar talent?

D.Ș.: Din propria experiență, pot spune că pe lângă talent este nevoie de muncă și seriozitate și puțin noroc. Eu mă consider o persoană foarte norocoasă!

A.R.: Cu ce proiecte te mândrești cel mai mult?

D.Ș.: De-a lungul timpului, am câștigat premii la festivaluri naționale, cele mai îndrăgite de mine fiind trofeul de popularitate din cadrul festivalului “Dor de Cântec Românesc” și locul II la festivalul “Pe Marginea Dunării” unde am fost acompaniată de Orchestra Lăutarii din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros. Mă bucură faptul că pot reprezenta județul Buzău și că pot aduce premii “acasă”. Proiectul meu de suflet, ce se desfășoară deja de 4 ani, este colaborarea cu Trupa Undercover.

A.R.: Unde te pot vedea fanii cât e vara de lungă și ce surprize le-ai pregătit în viitorul apropiat?

D.Ș.: Vara aceasta o să onorez multe evenimente private dar și spectacole. Am fost prezentă și anul acesta la sărbătoarea Drăgăicii, iar cei care îmi urmăresc activitatea știu că mă pot găsi la numeroase sărbători câmpenești. Pentru viitorul apropiat, pregătesc două melodii alături de Orchestra Radio Difuziunii Române, dirijor Adrian Grigoraș. În luna august, după ce mă voi întoarce dintr-o vacanță binemeritată, voi participa la un festival de muzică populară, de unde sper să vin cu premiul cel mare! Pentru vara anului 2020, am încredere că voi avea gata și primul meu album numit “M-am născut sub stele rare” însoțit, bineînțeles de un spectacol care să marcheze acest moment important din cariera mea.

A.R.: Ce mesaj ai pentru fanii tăi?

D.Ș.: Le mulțumesc din suflet celor care mă urmăresc și mă poartă în suflet prin cântecele mele! Sper să îmi fiți alături în continuare și să fiți cu ochii pe viitoarele proiecte! Să auzim numai de bine!

 

Alina Răducan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 3 = 9