CURSURILE ELEVILOR, MUTATE LA ALTE UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT

0
744

Lucrările de reabilitare și extindere a Școlii Gimanaziale „Dr. Ilie Pavel” din Rm Sărat bat pasul pe loc. Demarate în această vară, lucrările au fost sistate deoarece starea avansată de deteriorare a clădirii, impune o altă experiză tehnică.

În primăvară, la Rm. Sărat, au demarat și lucrările de reabilitare și modernizare la Colegiul Național „Alexandru Vlahuță”, iar lucrările se află în grafic. Deși la momentul demarării proiectului, autoritățile au anunțat că elevii Colegiului Național „Alexandru Vlahuță” vor rămâne în liceu, lucrările urmând a se desfășura pe rând în cele două aripi ale colegiului, acum, șefii administrației din Rm Sărat au decis ca elevii să învețe la Liceul Tehnologic ,,Traian Săvulescu,,.

Pentru elevii Școlii Gimanaziale „Dr. Ilie Pavel” s-a stabilit de la început mutarea la Liceul Tehnologic ,, Victor Frunză,,.

Clădirea în care funcționează Colegiul Național “Al. Vlahuță”din Rm. Sărat are o vechime de 130 de ani și este declarată monument istoric. De asemenea, clădirea Școlii Gimanziale “Dr. Ilie Pavel” are o vechime de peste patru decenii și deservește cartierul Zidari din Rm. Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =