DOINIȚA IONIȚĂ DESPRE DRUMUL SPRE INDUSTRIA MUZICALĂ NAȚIONALĂ: ”AM LÂNGĂ MINE OAMENI MINUNAȚI, CARE MĂ ÎNȚELEG, MĂ SUSȚIN ȘI MĂ AJUTĂ!”

0
1218

A uimit pe toată lumea încă de la primele note pe care le-a cântat în public, a spart prejudecăți, a ajuns pe scene mari ale unor concursuri naționale, a învățat despre succes și eșec deopotrivă, iar recent s-a lansat în industria muzicală națională sub aripa ocrotitoare a lui Costi Ioniță. Despre drumul spre succes, videoclipul cu Dorian Popa și sacrificiile făcute și experiențele adunate în ultimii ani când a avut posibilitatea să cunoască îndeaproape mari vedete ale muzicii românești, aflați dintr-un interviu acordat newss.ro

Alina Răducan: De la fetița timidă ai devenit o adolescentă plină de încredere. Cât de importantă a fost pentru dezvoltarea ta personală experiența X Factor?

Doinița Ioniță: În primul rând ,mulțumesc zilnic bunului Dumnezeu pentru talentul cu care m-a înzestrat. Mă rog Lui să fiu sănătoasă și să am putere să trec cu bine peste tot ce îmi oferă viața. Mama este cel mai mare susținător, critic, prieten și îndrumător. Fetița naivă care a început acum 4 ani să cânte și care a avut ca profesor și mentor pe d-na Vasile Claudia, a căpătat experiență și ambiție în timp. Câștigând mereu în țară la concursuri și festivaluri de copii, ambiția m-a făcut să mă înscriu la show-uri tv de talente, am vrut să-mi testez puterea și calitățile. Drama prin care am trecut m-a făcut să înțeleg că dacă îți dorești ceva cu adevărat, ești serios și muncești, vei ajunge să îți împlinești visurile. Pierderea tatălui meu m-a maturizat puțin și m-a făcut să înțeleg că trebuie să mă ajut singură. Experiența de la X Factor m-a ajutat să cunosc adevărata industrie muzicală și tot ce înseamnă muncă, ambiție, succes și eșec. Acolo am cunoscut oameni minunați, gata să te aprecieze la adevărata valoare.

A.R.: L-ai cucerit și pe Costi Ioniță cu talentul tău. Cum este să lucrezi cu un nume atât de important din industrie?

D.I.:. Cred că fără puțin noroc nu se poate! Mă consider norocoasă să mă aflu sub bagheta lui Costi Ioniță. El este un om minunat, îl consider un frate mai mare. M-a ajutat mult, îmi dă sfaturi, comunicăm foarte des despre genurile de muzică nou apărute, în studio testăm anumite sunete, ritmuri și împreună alegem ce credem de cuviință că mi se potrivește sau se cere pe piața muzicală. Îl respect mult și am încredere în el, mai ales că în viitorul apropiat vrea să colaboram cu artiști internaționali, de mare succes.

 A.R.: Ai filmat un super videoclip cu Dorian Popa, care e mai mult decât un simplu artist. Cum a fost?

D.I.: Noul meu videoclip este un amestec de trap cu inflexiuni balcanice. În piesă este vorba despre viața mea. Colaborarea cu Dorian a fost o surpriză din partea lui Costi și a lui Alex Ceaușu care a filmat videoclipul. Dorian a văzut despre cine este vorba și a acceptat imediat. El, de asemenea, este minunat, comunicativ și foarte modest. A venit la filmări cu soția sa, și am stat de vorbă mult despre make-up, ținute, genuri și stiluri muzicale. Mi-au dat sfaturi și m-au făcut să înțeleg că e greu în această industrie dacă nu ai talentul necesar. M-au sfătuit să rămân modestă și nu uit de unde am plecat și cine m-a ajutat.

A.R.: Paralel ești implicată și într-un proiect cu alte fete, Gold Money. Cum a fost primit de public?

D.I.: Paralel cu proiectele solo pe care le am, fac parte din trupa de fete Gold Money. Costi vrea o trupă așa cum a văzut în SUA. Consider că are dreptate! E super să lucrăm împreună, ne înțelegem de minune, cântam, exersam, ne distrăm și așa ies piesele, toate venim cu câte o idee și încercăm să scoatem ce avem mai bun și mai frumos din noi. Urmează alte proiecte și cu trupa și solo, le avem pregătite deja, dar vrem sa fie surpriză.

A.R.: Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

D.I.: Pentru viitorul apropiat vreau să mă concentrez doar pe muzică și școală. Din septembrie încep clasa a 10-a. Fac multe sacrificii, nu am timp liber cum au alte fete de vârsta mea, nu îmi permit multe lucruri pentru ca nu am o situație financiară bună, dar consider că se merită. Iubesc ceea ce fac și nu voi lăsa nimic să mă abată de la drumul meu. Am lângă mine oameni minunați, care mă înțeleg, mă susțin și mă ajută să ajung acolo unde mi-am propus. Vreau să le mulțumesc persoanelor dragi mie și port un deosebit respect pentru rude, prieteni și profesori.

Alina Răducan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 + = 54