CUTREMUR ÎN INSTITUȚIILE SUBORDONATE PRIMĂRIEI

0
671

Cutremur în mai multe instituții publice din Rm. Sărat. Deși situația este deocamdată incertă, schimbările la vârful unor instituții publice locale din Rm. Sărat vor fi operate cu siguranță în perioada următoare. Astfel sunt sunt vizate modificări în structura Administrației Domeniului Public, dar și în ceea ce privește conducerea Cimitirului Eternitatea din subordinea ADP. Și Instituția de interes Public Piețe, Târguri și Oboare, dar și Poliția Locală sunt pe lista instituțiilor, care vor avea o nouă  conducere. Primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, declară că a început reformarea administrației locale încă de la începutul mandatului cu societățile Acvaterm și TUC. Acum, după trei ani, a venit rândul altor instituții să fie vizate de schimbări.

În ciuda schimbărilor preconizate, edilul precizează că înlocuirile din funcții nu sunt o consecință a unor erori în activitatea instituțiilor respective.

Primarul afirmă că modificările sunt și o urmare a sesizărilor primite din parte cetățenilor care acuză neimplicarea instituțiilor subordonate în problemele comunității locale.

Schimbările de la vârful instituțiilor publice din Rm Sărat vor fi anunțate de conducerea Primăriei la momentul oportun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 86