BACALAUREAT: PROBA OBLIGATORIE A PROFILULUI

0
722

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat  continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, matematică pentru Real si istorie pentru cei de la Uman. Ultima probă scrisă – cea la alegere a profilului şi specializării va avea loc maine, 4 iulie.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul orar 7,30 – 8,30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.
Nu este permis accesul cu manuale, dicţionare sau  notiţe,  care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

Pentru a fi declarat promovat un absolvent de liceu trebuie sa obtina  nota 5 la fiecare dintre probele scrise, iar media sa fie minim 6.

Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris peste 136 de mii de candidați din toate promoțiile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =