BUZĂU: MÂINE SE DĂ START LA BĂLĂCEALĂ, LA ȘTRANDUL MUNICIPAL

0
1134

La ștrandul din Buzău, pregătirile sunt în toi, pentru deschiderea oficiala, de maine. S-au revopsit bazinele, au fost renovate terenurile de sport şi locurile de joacă pentru copii. Totodată, au fost înlocuite toate băncuțele, dar și nisipul de jur împrejurul celor două bazine. Înainte de deschiderea oficială din weekend, au mai rămas de efectuat ultimele operaţiuni de cosmetizare în perimetrul ştrandului.

Pe lângă cele două bazine, cei care aleg ştrandul municipalității ca loc de distracție pot opta şi pentru sport în aer liber. Sunt pregătite terenurile de fotbal şi tenis de cîmp, dar şi câteva mese noi de ping-pong, donate de o firmă care comercializează echipament sportiv.

A fost amenajat şi un punct sanitar de prim-ajutor, unde voluntari de la Crucea Roşie vor oferi, la nevoie, asistenţă medicală.

Tarifele de acces în ștrand au rămas ca anul trecut. 5 lei costă biletul de intrare pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Nici pescarii nu au fost uitaţi. Pentru o zi petrecută pe luciul lacului din Parcul Tineretului, pasionaţii trebuie să scoată din buzunar 10 lei. Pensionarii sunt taxaţi doar cu 5 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =