TREI LOCUINȚE, DEPOZITE DE ARMAMENT

0
997

Un adevărat arsenal a fost descoperit de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Buzău, la domiciliile a doi bărbaţi, în vârstă de 20 şi 48 de ani, din Buzău şi Braşov, bănuiţi de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Cei doi indivizi dețineau în locujnțe din Ialomița și Brașov mai multe pistoale, puști de vanatoare si muniție cât să ajungă unui pluton de armată. Pe numele celor doi suspecți s-a întocmit dosar penal.

 

Poliţiştii de la Biroul Arme și Muniții, însoțiți de o echipă de procurori, au efectuat, ieri, trei percheziţii domiciliare, în judeţele Braşov şi Ialomiţa, la două persoane, din Buzău şi Braşov, bănuite de contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit 7 pistoale cu glonţ, o armă lungă cu glonţ, două arme cu aer comprimat, 1.197 de cartuşe de diferite calibre, 210 capse pirotehnice și 750 de alice. Au mai fost descoperite componente de armament, precum ţevi, închizătoare, amortizoare, încărcătoare, dispozitive trăgaci, toate deţinute ilegal.

Cele două persoane au fost reţinute şi au fost prezentate instanţei, în vederea dispunerii măsurilor legale. Instanța a decis măsura de arest preventiv de 60 de zile pentru cei doi suspecți.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 23 = 32