PAGUBE PROVOCATE DE FURTUNI, IN JUDEȚELE BUZĂU SI VRANCEA

0
1101

Aseară, o furtună violentă a făcut ravagii în orasul Pogoanele. Rafalele de vânt au distrus tot ce au prins în cale: mai multe maşini au fost avariate, după ce peste ele au căzut copaci şi stâlpi de electricitate. Străzile au fost acoperite de bucăţi de lemn şi tablă desprinse de pe două blocuri din centrul orașului.

O bucată de acoperiș a ajuns în curtea unui localnic. Trei copaci şi doi stâlpi de electricitate au fost doborâţi de vânt, iar o parte a oraşului a rămas câteva ore fără curent electric.

Pagubele sunt uriașe iar puțini sunt cei care aveau bunurile asigurate.

A fost furtună aseară și în Vrancea. Vântul puternic a desprins un acoperiş  de pe un bloc ANL din Focșani iar un copac a fost doborât. Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit pentru degajarea arborelui căzut, dar și pentru îndepărtarea bucăților de tablă desprinse dintr-un imobil ANL, din cartierul Sud al municipiului. Judeţul Vrancea s-a aflat sub atenţionare meteo de instabilitate atmosferică accentuată până azi-noapte la ora 23,00, iar în urma precipitaţiilor abundente înregistrate în ultimele ore, a fost emis un cod portocaliu de inundaţii care vizează în principal bazinul hidrografic al râului Milcov şi cel al râului Râmna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 + = 75