A ÎNCEPUT FESTIVALUL BUZĂU/IUBEȘTE/TEATRUL

0
792

O nouă ediție a festivalului de teatru de la Buzău și-a deschis porțile în weekend. Cunoscuți critici de teatru, actori și regizori, alături de peste 250 de spectatori au luat parte la deschiderea oficială a Festivalului „Buzău / Iubește / Teatrul”, un eveniment ce se va desfășura în perioada 1-8 iunie.  În debutul serii de sâmbătă, în foaierul Teatrului „George Ciprian”, directorul Gina Chivulescu, alături de selecționerul festivalului, teatrologul Carmen Stanciu, l-au prezentat publicului pe celebrul dansator și coregraf Răzvan Mazilu, cel care a adus la Buzău expoziția „Musical extravaganța”. Este vorba despre o expoziție de costume folosite în musicalurile puse în scenă de cunoscutul coregraf, producții care s-au bucurat de mare succes.

Prima seară a festivalului de teatru de la Buzău a debutat cu spectacolul „Fata morgana”, de Dumitru Solomon, în regia lui Victor Ioan Frunză.

Festivalul „Buzău / Iubește / Teatrul” se încheie sâmbătă, 8 iunie, atunci când va avea loc și festivitatea de premiere. În cadrul festivalului, pe lângă secțiunea oficială, vor mai avea loc și alte evenimente, precum spectacole pentru copii, spectacolele realizate de studenți la actorie, precum și lansări de carte, la care vor lua parte cunoscuți actori și critici de teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 37 = 46