AU ALES SĂ VOTEZE DEPARTE DE CAMERELE DE LUAT VEDERI ALE PRESEI

0
780

În municipiul Buzău, puțini lideri ai partidelor politice și sefi ai administratiei publice din judetul Buzău s-au grabit sa ajunga la urne de dimineata. Spre deosebire de alte alegeri, cei mai mulți au preferat să voteze într-un anonimat total, departe de ochii jurnaliștilor sau de camerele de luat vederi. De asemenea, unii șefi de partide sau parlamentari, au preferet să voteze în județ, nu în municipiul Buzău, pe liste suplimentare.

Președintele Consiliului  Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a preferat să voteze, la ora 9.30, în satul Poienile, din Pătârlagele. Tot în alte localități ale județului au votat liderii USR Buzău, senatorul ALDE Dorin Bădulescu, dar și liderul PNL Buzău, Cristinel Romanescu.

Primul dintre  politicieni buzoieni prezenti astazi la sectia de vot a fost liderul Pro România Buzău, Viorel Dobre, care si-a exprimat optiunea electorala  ora 08.30 la Școala numărul 1.

Tot de dimineață a mers la urne și primarul municipiului Buzău Constantin Toma.

Tot în municipiul Buzău a votat și liderul ALDE Buzău, deputatul Adrian Mocanu. Șeful organizației municipale a PNL Buzău, consilierul local Constantin Ionescu a ajuns la urme în jurul orei 11.30 la școala nr. 15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =