UN BUZOIAN, CARE FABRICA ȘI VINDEA PERMISE AUTO FALSE, A FOST PRINS DE POLIȚIȘTI

0
919

Caz halucinant scos la iveală, zilele trecute, de către polițiștii buzoieni. Un bărbat de 60 de ani,  din Buzău, furniza contra-cost permise de conducere și permise de ședere. El  a fost reținut de polițiști, în urma a două percheziții, în municipiul Buzău și în comuna Merei. Bărbatul a falsificat permise de conducere şi  permise de şedere asemănătoare celor emise de Republica Moldova pentru patru cetăţeni români, care, în realitate, nu deţineau permise de conducere. În schimbul documentelor false, el primea sume de bani cuprinse între 1.000 şi 1.500 de euro.

Potrivit polițiștilor, în perioada octombrie 2017 – aprilie 2019, buzoianul de 60 de ani ar fi condus autoturisme fără a avea permis de conducere şi, de asemenea, ar fi intermediat obţinerea unor documente false şi la solicitarea unui gălăţean, de 39 de ani, pentru persoane din anturajul acestuia.

Deocamdată nu se știe numărul total al posesorilor de permise auto false, dar mai mult ca sigur este vorba de zeci sau chiar sute de asemenea cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =