ATACAȚI ÎN CAMERA DE HOTEL

0
711

În plină noapte, un cuplu de îndrăgostiți s-a trezit în camera de hotel cu mai multe persoane care purtau cagule. Aceștia l-au bătut crunt pe tânăr, bărbatul rănit ajungând la spital cu răni la cap și la o mână.  La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean a a juns si iubita victimei, care a suferit un atac de panică!

Ieri seară, un tânăr de 23 de ani, și iubita lui, de 19 ani, din Buzău, au închiriat pentru o noapte o cameră la un hotel de la ieșirea din oraș. În miez de noapte, în camera unde se aflau cei doi amorezi au pătruns însă mai mulți indivizi care purtau cagule. Atacatorii s-ar fi năpustit asupra băiatului de 23 de ani cu bastoane telescopic și l-au snopit în bătaie. În urma incidentului, tânărul a suferit răni grave la o mână și lovituri puternice la cap, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Buzău.
Tânăra de 19 ani, martoră la teribilul incident, a scăpat doar cu un atac de panică, fiind preluată și ea de medicii de la ambulanță și dusă la spital, pentru îngrijiri. Rudele celui bătut susțin că persoanele mascate, care au intrat cu forța în camera de hotel, ar fi membri ai „Clanului sportivilor”, o grupare interlopă bine cunoscută poliției pentru incidente comise cu violență chiar în plină stradă.
După comiterea atacului, rudele victimei au venit în număr mare în curtea Spitalului Județean din Buzău, pentru a vedea în ce stare sunt cele două victime. Poliția și Jandarmeria au mobilizat mai multe echipaje pentru evitarea unor incidente în incinta spitalului. Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili cine sunt cei care se fac vinovati de agresiune asupra celor doi tineri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =