PREGĂTIRI PENTRU SUMMIT-UL EUROPEAN, DE LA BUZĂU

0
813

Pregătiri intense la Buzău pentru reuniunea internațională de la sfârșitul lunii, la care vor lua parte înalţi responsabili ai Uniunii Europene pe probleme de comerţ. Summit-ul Uniunii Europene de la Buzău are loc în contextul în care, până pe 31 iunie 2019, România deține președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Reuniunea pe probleme economice va avea loc, în zilele de 30 și 31 mai, în municipiul Buzău, în organizarea Consiliului Județean Buzău. Zeci de oficiali europeni vor discuta, la Buzău, chestiuni privind echilibrarea deciziilor comerciale la nivelul Uniunii Europene.
La sediul Consiliului Județean Buzău se pun deja la punct ultimele detalii pentru ca evenimentul programat la sfârșitul lunii să se desfășoare în cele mai bune condiții. Sala de ședințe a fost renovată iar bulevardul Nicolae Bălcescu, pe porțiunea dintre Parcul Crâng și sediul Consiliului Județean, a fost asfaltată. Totodată, au fost înlocuite lămpile defecte din fața imobilului în care funcționează Consiliului Județean.
Pe timpul vizitei la Buzău, oficialii europeni vor vizita colecțiile Muzeului Județean de Istorie Buzău. Totodată, însoțiți de 20 de elevi buzoieni buni cunoscători de limba engleză și franceză, oaspeții din străinătate vor avea posibilitatea să admire cele mai importante obiective turistice din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =