SE CAUTĂ VOLUNTARI PENTRU COPIII FĂRĂ FAMILII

0
739

Reprezentanții asociației “Ajungem Mari” organizează la Rm. Sărat, duminică, 12 mai, între orele 10:00-13:00, un training pentru viitorii voluntari dispuși să dăruiască puțin din timpul lor unor copii care au mare nevoie de încurajare și de susținere.

În funcție de abilitățile lor, voluntarii vor susține cu copiii ședințe de pregătire școlară pe diferite teme: de la lecții de matematică, engleză și limba română, până la ateliere de cultură generală, fotografie, muzică, arte plastice, educație financiară și multe altele.

Râmnicenii care vor să devină voluntari și să participe la cursurile de duminică trebuie să completeze un formular de înscriere.

“Ajungem Mari” este singurul program educațional demarat de o asociație non-guvernamentală și susține educația copiilor din centre de plasament și medii defavorizate. Asociația a fost fondată în 2013 de 3 tineri care își doreau să aducă schimbări în societate, iar programul educațional Ajungem MARI a demarat în 2014. Scopul programului este să îi sprijine pe copii și tineri să ajungă oameni MARI, responsabili, independenți și fericiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 + = 90